Ventilatiesystemen

Goede ventilatie is cruciaal voor uw gezondheid. Wij helpen u graag met een nieuwe MV-box, WTW unit of compleet nieuw ventilatiesysteem.

Wilt u vrijblijvend advies?

Helaas kunnen wij vanwege een vol orderboek momenteel geen offerte-aanvragen meer in behandeling nemen. Zodra dit weer mogelijk is zullen wij het offerte-formulier weer openen.

Ventilatie in uw woning is enorm belangrijk voor een gezond woonklimaat. Onderzoek toont aan dat de luchtkwaliteit in de meeste woningen in Nederland niet goed is doordat er te weinig en niet continu wordt geventileerd. Met een goed ventilatiesysteem voorkomt u vocht en schimmels, bespaart u energie en heeft u altijd schone lucht in huis. Daarnaast verminderd goede ventilatie de luchtvochtigheid in uw woning, waardoor uw verwarmingssysteem minder energie nodig heeft om het in huis comfortabel warm te houden.

Huizen zijn vandaag de dag steeds beter geïsoleerd, waardoor een goed ventilatiesysteem onmisbaar is. KTI kan u bijstaan om uw woning optimaal te ventileren. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om een aangenaam en gezond woonklimaat te creëren.

Hieronder vindt u onze productmogelijkheden.

Onze producten

Onderhoud aan ventilatie-units

We werken al jaren samen met ESNW voor al ons onderhoud, ook voor onderhoud aan ventilatie-units.