Ventilatiesystemen

Goede ventilatie is cruciaal voor uw gezondheid. Wij helpen u graag met een nieuwe MV-box, WTW unit of compleet nieuw ventilatiesysteem.

Klant tevredenheid 9,8

KTI uw specialist in ventilatiesystemen!

Ventilatie in uw woning is enorm belangrijk voor een gezond woonklimaat. Onderzoek toont aan dat de luchtkwaliteit in de meeste woningen in Nederland niet goed is doordat er te weinig en niet continu wordt geventileerd. Met een goed ventilatiesysteem voorkomt u vocht en schimmels, bespaart u energie en heeft u altijd schone lucht in huis. Daarnaast verminderd goede ventilatie de luchtvochtigheid in uw woning, waardoor uw verwarmingssysteem minder energie nodig heeft om het in huis comfortabel warm te houden.

Huizen zijn vandaag de dag steeds beter geïsoleerd, waardoor een goed ventilatiesysteem onmisbaar is. KTI kan u bijstaan om uw woning optimaal te ventileren. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om een aangenaam en gezond woonklimaat te creëren.

Onze producten

10

KTI, betrouwbaar, vakkundig en bereikbaar!

Onze 22 jaar oude cv ketel moest vervangen worden. Diverse installateurs benaderd. Echter KTI sprong er met kop en schouders boven uit. Snelle en duidelijke offerte en vragen werden vrijwel direct beantwoord. Alle medewerkers, of het nu om de directie of om monteurs gaat, zetten zich in om een mooi duurzaam product te leveren. De aanleg van onze hybride warmte pomp werd in 1 dag door 2 monteurs gedaan. Nette en harde werkers met oog voor detail. Het werd ons duidelijk dat wij met een zeer professioneel bedrijf te maken hadden, met bovendien een enorme ervaring op het gebied van duurzame energie.

Ton, Koedijk

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Laat schetsen of foto’s van de bestaande situatie achter.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.