Woningbouw­verenigingen

Al jaren een betrouwbare en vakkundige partner in technische installaties.

Voor diverse woningcorporaties voeren we meerjarig onderhoud uit en we werken samen met hen aan verduurzamingsvraagstukken. In tevredenheidsonderzoeken komen we elk jaar als beste uit de test, vooral als het gaat om kwaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en klachtenafhandeling.

Wij werken o.a. voor de volgende woningcorporaties:

Wilt u graag eens kennismaken of een offerte aanvragen? Neem telefonisch, per email of per contactformulier contact met ons op. We praten graag verder!

Een greep uit onze projecten voor woningcorporaties:

Dit zegt Wooncompagnie over ons:

Sinds 2007 werken wij erg prettig samen met KTI. Toen we destijds een aanbesteding deden zochten wij naar een betrouwbare partner voor CV-onderhoud en installatie. Daar is de combinatie tussen ESNW en KTI uitgekomen. En dat is een goede beslissing geweest: KTI en ESNW halen in onze jaarlijkse leveranciersevaluatie veelal de hoogste score. Waarbij ESNW zich meer specialiseert in het onderhoud en KTI zich voornamelijk bezig houdt met installatie.

KTI heeft een sterk probleemoplossend vermogen. Wanneer er problemen zijn willen wij er direct voor de bewoners zijn, dus is het fijn dat KTI deze gedachte deelt en de werkzaamheden pro-actief en snel oppakt. Onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar en benaderbaar zien we dan ook sterk terug bij KTI. Daarmee zijn we een eenheid, een goed team dat elkaar bijstaat en aanvult. Waar veel installatiebedrijven opdrachten direct zouden uitvoeren, denkt KTI eerst mee. Ze zijn goed op de hoogte van duurzaamheid, de nieuwste technologieën en mogelijkheden en kunnen daar goed over adviseren. Dat komt de kwaliteit ten goede.

VAKMANSCHAP, ACCURAAT HANDELEN, MEEDENKEN EN GOED COMMUNICEREN.

Alleen al in 2020 heeft KTI voor ons 437 HR ketels geïnstalleerd, waarvan 210 met Warmteterugwinning (WTW) gecombineerd zijn. Dat betekent dat ze veel contact met onze klanten, de bewoners, hebben. Omdat KTI het contact goed onderhoudt en de installaties vakkundig uitvoert, hoeven wij minder controle te houden en worden wij minder gebeld met vragen of klachten van bewoners. Dat scheelt ons een hoop tijd en zorgen. Dat het uurtarief iets hoger ligt, wordt ruimschoots gecompenseerd doordat wij er zelf minder werk van hebben en de bewoners tevreden zijn. Ze staan meestal binnen 24 uur op de stoep, zijn vakkundig en voeren het installatiewerk conform gemaakte afspraken uit. De paar keren dat ze verhinderd waren gaven ze het op tijd door. Wanneer iets niet naar tevredenheid was, pakte KTI het accuraat op en is er meteen een afspraak voor herstel gemaakt.

Vakmanschap, accuraat handelen, meedenken en goed communiceren. KTI is echt een goede aanvulling op Wooncompagnie door ons te ontzorgen in de installaties. Ja, wij bevelen KTI voor de volle 100% aan!

Wooncompagnie (verhuurder van circa 14000 woningen in de gemeente Hollands Kroon, Schagen, Opmeer, Medemblik, Hoorn, Alkmaar, Beemster, Purmerend, Edam-Volendam en Waterland.)


Dit zegt Woningstichting Het Grootslag over ons:

“Het bedrijf KTI is voor onze organisatie van grote meerwaarde. Zij denkt mee hoe onze woningen energiezuiniger te maken en wij maken graag gebruik van hun expertise. Daarom is onze relatie meer dan die van opdrachtgever en -nemer. KTI is een volwaardige partner, die met ons meepraat en adviseert. Zij weet wat er in de markt speelt en komt met goede oplossingen. Vaak niet goedkoop, maar wel de beste. Verduurzamen mag wat extra kosten, want dat betaalt zich later dubbel en dwars terug, zeker voor de bewoners: zij kunnen zo profiteren van lagere energiekosten.

ZE VERSTREKKEN GOEDE INFORMATIE EN ZIJN EERLIJK.

KTI is niet alleen een sparringpartner, we vertrouwen het bedrijf ook een deel van onze bedrijfsvoering toe. Hun monteurs voeren allerlei duurzame toepassingen uit, zoals het plaatsen van (hybride) warmtepompen. In een persoonlijk gesprek krijgen onze bewoners uitgebreide informatie over de aanleg de werking van de nieuwe verwarmingsinstallatie. Belangrijk want deze duurzame manier van verwarmen vraagt om ander woongedrag. Daarom investeert KTI zowel in vakmanschap als in communicatie.

In het kort gezegd: KTI is een fijne partij om mee samen te werken. Ze verstrekken goede informatie en zijn eerlijk. Te allen tijde staat de tevredenheid van de klant en de kwaliteit voorop. Echt nog mensen met hart en passie voor hun werk.”

Woningstichting Het Grootslag (verhuurder van circa 2800 woningen in de gemeente Medemblik, Drechterland en Hoorn)