Woningcorporatie

Al jaren een betrouwbare en vakkundige partner in technische installaties.

Voor diverse woningcorporaties voeren we meerjarig onderhoud uit en we werken samen met hen aan verduurzamingsvraagstukken. Elk jaar komen we als beste uit de test in tevredenheidsonderzoeken, vooral op het gebied van kwaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en klachtenafhandeling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze duurzame installaties? Neem dan contact met ons op via info@kti.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De bewonerscommunicatie

Wanneer de werkzaamheden zijn afgestemd, beginnen wij met het communiceren van onze activiteiten naar de bewoners. Dit doen wij door middel van 4 contactmomenten. Het is belangrijk dat de bewoner begrijpt wat er staat te gebeuren en welke voordelen de verduurzaming met zich meebrengt. Daarom stellen wij onderstaande documenten ter beschikking.

  • Contactmoment 1: de bewoner ontvangt een introducerende brief.
  • Contactmoment 2: de bewoner ontvangt een brief met afspraak.
  • Contactmoment 3: KTI komt langs om de cv-ketel en andere zaken te beoordelen.
  • Contactmoment 4: KTI komt langs om het huis in één dag van het gas te halen.  

Hoe wij te werk gaan

Wij beginnen altijd met een oriënterend gesprek om de behoeften en omvang van het project af te stemmen. Vervolgens stellen wij een offerte op. Na goedkeuring van de offerte maken we een gedetailleerde planning met een indicatie van de benodigde tijd voor de werkzaamheden.

Binnen één dag van het gas af

Met ons compacte team van slechts drie monteurs kunnen wij een huis binnen één dag volledig gasvrij maken. Onze deskundige monteurs vervangen de bestaande cv-ketel door een (hybride) warmtepomp. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een inductiekookplaat te installeren, waardoor er gasloos gekookt kan worden. En dit alles wordt gerealiseerd in slechts één dag! Uiteraard baseren wij deze planning op een grondige beoordeling tijdens ons eerste bezoek, zodat onze specialisten zich optimaal kunnen voorbereiden.

Wilt u graag eens kennismaken of een offerte aanvragen? Neem telefonisch, per email of per contactformulier contact met ons op. We praten graag verder!

Een greep uit onze projecten voor woningcorporaties:

Dit zegt Wooncompagnie over ons:

“Het bedrijf KTI is voor onze organisatie van grote meerwaarde. Zij denkt mee hoe onze woningen energiezuiniger te maken en wij maken graag gebruik van hun expertise. Daarom is onze relatie meer dan die van opdrachtgever en -nemer. KTI is een volwaardige partner, die met ons meepraat en adviseert. Zij weet wat er in de markt speelt en komt met goede oplossingen. Vaak niet goedkoop, maar wel de beste. Verduurzamen mag wat extra kosten, want dat betaalt zich later dubbel en dwars terug, zeker voor de bewoners: zij kunnen zo profiteren van lagere energiekosten.”

Wooncompagnie

Wij werken o.a. voor de volgende woningcorporaties: