Woningbouw­verenigingen

Al jaren een betrouwbare en vakkundige partner in technische installaties.

Voor diverse woningcorporaties voeren we meerjarig onderhoud uit en we werken samen met hen aan verduurzamingsvraagstukken. In tevredenheidsonderzoeken komen we elk jaar als beste uit de test, vooral als het gaat om kwaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en klachtenafhandeling.

Wij werken o.a. voor de volgende woningcorporaties:

Wilt u graag eens kennismaken of een offerte aanvragen? Neem telefonisch, per email of per contactformulier contact met ons op. We praten graag verder!

Een greep uit onze projecten voor woningcorporaties:

Dit zegt Woningstichting Het Grootslag over ons:

“Het bedrijf KTI is voor onze organisatie van grote meerwaarde. Zij denkt mee hoe onze woningen energiezuiniger te maken en wij maken graag gebruik van hun expertise. Daarom is onze relatie meer dan die van opdrachtgever en -nemer. KTI is een volwaardige partner, die met ons meepraat en adviseert. Zij weet wat er in de markt speelt en komt met goede oplossingen. Vaak niet goedkoop, maar wel de beste. Verduurzamen mag wat extra kosten, want dat betaalt zich later dubbel en dwars terug, zeker voor de bewoners: zij kunnen zo profiteren van lagere energiekosten.

ZE VERSTREKKEN GOEDE INFORMATIE EN ZIJN EERLIJK.

KTI is niet alleen een sparringpartner, we vertrouwen het bedrijf ook een deel van onze bedrijfsvoering toe. Hun monteurs voeren allerlei duurzame toepassingen uit, zoals het plaatsen van (hybride) warmtepompen. In een persoonlijk gesprek krijgen onze bewoners uitgebreide informatie over de aanleg de werking van de nieuwe verwarmingsinstallatie. Belangrijk want deze duurzame manier van verwarmen vraagt om ander woongedrag. Daarom investeert KTI zowel in vakmanschap als in communicatie.

In het kort gezegd: KTI is een fijne partij om mee samen te werken. Ze verstrekken goede informatie en zijn eerlijk. Te allen tijde staat de tevredenheid van de klant en de kwaliteit voorop. Echt nog mensen met hart en passie voor hun werk.”

Woningstichting Het Grootslag (verhuurder van circa 2800 woningen in de gemeente Medemblik, Drechterland en Hoorn)