Warmtepompen

Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst? Of gewoon besparen op de energierekening? Wij zijn gespecialiseerd in warmtepompen.

Hoeveel kost én bespaart een warmtepomp

KTI installeert ieder jaar honderden warmtepompen in bestaande en nieuwe woningen. Wilt u ook een lagere energierekening en een positieve bijdrage leveren aan het milieu?

Wij geloven dat een gespecialiseerde aanpak met een select aantal kwalitatief hoogstaande producten tot de beste prijs-kwaliteit verhouding leidt voor de klant. Hieronder vindt u de merken en typen warmtepompen die wij veel installeren. Heeft u een ander type warmtepomp op het oog? Schroom niet te vragen, wij denken graag met u mee.

Wij bieden de volgende typen warmtepompen aan:

  • Hybride warmtepompen
  • All-electric warmtepompen

Bent u zich aan het oriënteren en zoekt u meer onafhankelijke informatie over warmtepompen? Kijk dan eens op https://warmtepompplein.nl/
Wilt u weten welk soort warmtepomp het beste bij uw woonsituatie past? Vul dan de warmtepompverkenner in:https://warmtepompplein.nl/warmtepompverkenner/

Onze producten

deskundig, klantgericht, dienstverlenend

“Zowel advisering als begeleiding als installatie verliepen vlot, deskundig en klantgericht. Contact was prettig en service goed.”

Bert, Zijdewind

Service en onderhoud?

We werken al 20 jaar samen met Energie service Noord West voor het beste onderhoud en de beste service bij storingen.