Energiebesparing van ruim 50% dankzij Hybride warmtepompen

Woningbouwvereniging Het Grootslag.

Voor verschillende complexen van woningbouwvereniging Het Grootslag zijn we in 2018 begonnen met het verduurzamen van de verwarmingsinstallaties. Met de Daikin Intergas Hybride warmtepomp wordt op jaarbasis 50-80% van het gasverbruik voor verwarming bespaard. Daarnaast kan de warmtepomp in de toekomst een steeds groter deel van de warmtevraag invullen wanneer de woningen verder worden geïsoleerd.

Uitvoering van project

Specificaties

  • Al meer dan 500 woningen uitgevoerd
  • Daikin Intergas hybride warmtepompen
  • Aanpassingen elektrische installatie
  • Isoleren van CV-leidingen
  • Waterzijdig inregelen CV-installatie (dynamisch)

Uw adviseur:

Hybride warmtepompen zijn een uitstekende tussenoplossing tussen een gasketel en een volledig elektrische warmtepomp. Er wordt direct 50-80% minder gas gebruikt voor verwarming en veel minder CO2 uitgestoot dan met een HR-ketel.

Ook interesse in het verduurzamen van uw woningen? Onze specialisten staan klaar om u van advies en vakmanschap te voorzien. Neem contact op via het formulier op deze pagina of bel ons tijdens kantooruren op 0224 21 90 87.

logo

Werk jij mee aan ons volgende gave project ?

Al ruim 20 jaar werken we met een hecht team aan uiteenlopende, uitdagende opdrachten. Word jij enthousiast van hard werken in een gezellig en informeel bedrijf?