KTI en Wooncompagnie: 2.000 warmtepompen

“De verduurzamingstrein stopt niet”

Wooncompagnie en KTI hebben een langdurige samenwerking bekrachtigd met een nieuwe overeenkomst voor de installatie van 2000 warmtepompinstallaties in de komende drie jaar.

Jarenlange samenwerkingspartners

Dak met zonnepanelen

KTI en Wooncompagnie

  • Samenwerkingspartners sinds 20 jaar
  • Overeenkomst voor 2.000 warmtepompinstallaties in 3 jaar

Ondertekening overeenkomst

Stefan van Schaik, directeur-bestuurder van Wooncompagnie, en Jos Koks, directeur van KTI Installatietechniek, hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. De afspraak houdt in dat de komende drie jaar minstens 2000 woningen worden voorzien van warmtepompinstallaties. Dit initiatief markeert een belangrijke stap in het verduurzamen van de woningvoorraad.Succesvolle samenwerking

Binnen tien jaar wil Wooncompagnie het merendeel van haar huurwoningen voorzien van duurzame warmtebronnen en zonnepanelen. De nieuwe overeenkomst versterkt de bestaande samenwerking en versnelt de verduurzaming van de woningen.

Verduurzaming stopt niet

De verduurzamingstrein van Wooncompagnie blijft op volle snelheid rijden. “Voor ons is het cruciaal dat de continuïteit van de verduurzaming gewaarborgd wordt,” zegt directeur-bestuurder Stefan van Schaik. KTI biedt de benodigde capaciteit en kennis om deze ambitie waar te maken. Directeur Jos Koks vult aan: “Deze overeenkomst zorgt voor zekerheid en draagt bij aan de energietransitie, wat zowel de bewoners als de partijen ten goede komt.”

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

We denken graag met u mee. Onze specialisten staan klaar om u van advies en vakmanschap te voorzien. Neem contact op via het formulier op deze pagina of bel ons tijdens kantooruren op 0224 21 90 87.

logo

Werk jij mee aan ons volgende gave project ?

Al ruim 20 jaar werken we met een hecht team aan uiteenlopende, uitdagende opdrachten. Word jij enthousiast van hard werken in een gezellig en informeel bedrijf?