Airco in huis laten plaatsen in Heiloo

KTI Installatietechniek is uw betrouwbare airco installateur in Heiloo

Voor het laten plaatsen van airconditioning in uw woning in Heiloo of omgeving, bent u bij de vaklieden van KTI Installatietechniek aan het juiste adres. We hebben eigen monteurs in dienst en we houden alles in ons eigen beheer. Hierdoor kunt u bij ons altijd rekenen op optimale service, een snelle en persoonlijke benadering en airco’s van topmerken voor scherpe prijzen. Lees snel verder wat we in Heiloo allemaal voor u kunnen betekenen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat een airco allemaal te bieden heeft

Het laten plaatsen van airconditioning in uw woning in Heiloo zorgt voor een aanzienlijk vergroot wooncomfort. In eerste instantiezorgt u er met een airco voor dat u het tijdens de hete dagen van het jaar lekker koel kunt houden in huis. Ten tweede kunt u uw woning met airconditioning ook verwarmen zodra de koude dagen weer zijn aangebroken. U profiteert er dus het gehele jaar van. Als derde pluspunt zorgt een airco door middel van ontvochtiging en ventilatie ook voor een fijn en comfortabel binnenklimaat. Tot slot zorgt airconditioning er ook voor dat u minder afhankelijk bent van uw centrale verwarming. Zo bespaart u uiteindelijk dus ook op uw gasrekening in Heiloo. 

Airco laten installeren door onze monteur in Heiloo

Met een flink aantal jaren aan ervaring op zak kunnen we ons zonder twijfel een gerenommeerde airco installateur in Heiloo en omgeving noemen. We komen dan ook graag bij u langs om de situatie te bekijken en u eerlijk en persoonlijk advies op maat te geven. We zijn dan ook niet voor niets thuis in het werken in particuliere woningen. Zodra we uw airco naar wens hebben geïnstalleerd, zorgen we er altijd voor dat we het netjes opgeruimd en schoon achterlaten. Dat is onze extra service voor u in Heiloo of omgeving.

Voordelen van onze airco installatie service

Kies voor een airco in huis laten plaatsen in Heiloo en profiteer van veel aangename voordelen. Zowel op financieel gebied als op het gebied van klimaat en comfort zult u er geen spijt van krijgen. Laat de klus over aan onze installateur en u profiteert in Heiloo of omgeving ook nog eens van de volgende voordelen:

  • 7 jaar productgarantie
  • Uitsluitend A-merken
  • Installatie binnen 1 week
  • Uitvoering binnen 1 werkdag
  • Hoge klanttevredenheid

Neem contact met ons op

Wilt u profiteren van het grote aantal fijne voordelen die airconditioning u in Heiloo te bieden heeft? Wilt u een airco laten plaatsen door een ervaren specialist die zorgt voor maatwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Kies dan voor de service van de installateur van KTI Installatietechniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.