Airco in huis laten plaatsen in Hoorn

Airconditioning thuis in Hoorn door KTI Installatietechniek – Uitvoering in 1 werkdag

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur om een airco in huis te laten plaatsen in Hoorn? Neem dan direct contact op met KTI Installatietechniek. Doordat we eigen monteurs in dienst hebben en alles in eigen beheer houden, bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service, een snelle en persoonlijke benadering en A-merken airconditioning voor scherpe prijzen. Lees snel verder wat we in Hoorn allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Airconditioning – Duurzaam verwarmen en koelen

Een airco in uw huis in Hoorn zorgt voor veel prettige voordelen in huis. Zo zorgt u er met airconditioning ten eerste voor dat u het lekker koel houdt in huis tijdens de hete dagen. Ten tweede kunt u met een airco uw woning ook verwarmen in de winter. Zo heeft u er dus het hele jaar plezier van. Als derde pluspunt zorgt een airco door middel van ontvochtiging en ventilatie ook voor een aangenaam binnenklimaat. Tot slot zorgt airconditioning ervoor dat u niet zo afhankelijk bent van uw centrale verwarming. Zo bespaart u dus ook nog eens op uw gasrekening in Hoorn.

Airco laten plaatsen door onze installateur in Hoorn

Door onze ervaring kunnen we onszelf zonder meer een zeer kundige airco installateur in Hoorn en omgeving noemen. We komen dan ook graag bij u langs om de situatie te bekijken en u van eerlijk en persoonlijk advies op maat te voorzien. We zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in werken in particuliere woningen. Zodra we uw airco naar wens hebben geïnstalleerd, zorgen we er altijd voor dat we het netjes opgeruimd en schoon achterlaten. Dat is net dat beetje extra dat we u in Hoorn of omgeving bieden.

Onze voordelen

Kiezen voor een airco bij u thuis in Hoorn betekent kiezen voor veel aangename voordelen, zowel op financieel gebied als op het gebied van klimaat en comfort. Door airconditioning te laten plaatsen door onze installateur, profiteert u in Hoorn ook van het volgende:

  • 7 jaar productgarantie
  • Uitsluitend A-merken
  • Installatie binnen 1 week
  • Uitvoering binnen 1 werkdag
  • Hoge klanttevredenheid

Neem contact met ons op

Wilt u genieten van de vele fijne voordelen die airconditioning u in Hoorn te bieden heeft? Wilt u een airco laten plaatsen door een ervaren specialist die zorgt voor maatwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Kies dan voor de service van de installateur van KTI Installatietechniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.