Airco in huis laten plaatsen in Noord-Holland

Airconditioning in huis in Noord-Holland door KTI Installatietechniek

Zoekt u een ervaren professional om een airco in huis te laten plaatsen in de provincie Noord-Holland? Kies dan voor KTI Installatietechniek als uw installateur. Doordat we eigen monteurs in dienst hebben en alles in eigen beheer houden, bent u bij ons verzekerd van optimale service, een snelle en persoonlijke benadering en A-merken airconditioning voor scherpe prijzen. Lees snel verder wat we in Noord-Holland allemaal voor u doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Daarom kiest u voor een airco

Een airco in uw woning in Noord-Holland zorgt voor veel prettige voordelen in huis. Zo zorgt u er met airconditioning ten eerste voor dat u het lekker koel houdt in huis tijdens de hete dagen van het jaar. Ten tweede kunt u met een airco uw woning ook verwarmen zodra de koude dagen zijn aangebroken. Zo heeft u er dus het hele jaar door profijt van. Als derde pluspunt zorgt een airco door middel van ontvochtiging en ventilatie ook voor een aangenaam binnenklimaat. Tot slot maakt airconditioning u ook minder afhankelijk van de centrale verwarming. Zo bespaart u uiteindelijk dus ook op uw gasrekening in Noord-Holland.

Airco laten plaatsen door onze installateur in Noord-Holland

Met vele jaren aan ervaring op zak kunnen we ons met recht een zeer gerenommeerde airco installateur in de regio Noord-Holland noemen. We komen dan ook graag bij u langs om de situatie te bekijken en u van eerlijk en persoonlijk advies op maat te voorzien. We zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in werken in particuliere woningen. Zodra we uw airco naar wens hebben geïnstalleerd, zorgen we er altijd voor dat we het netjes opgeruimd en schoon achterlaten. Dat is onze service voor u in Noord-Holland.

Profiteer van onze vele voordelen

Met een airco in huis in de provincie Noord-Holland geniet u dus snel van veel aangename voordelen, zowel op financieel gebied als op het gebied van klimaat en comfort. Door airconditioning te laten plaatsen door onze installateur, profiteert u in Noord-Holland zelfs van nog veel meer voordelen, namelijk de volgende:

  • 7 jaar productgarantie
  • Uitsluitend A-merken
  • Installatie binnen 1 week
  • Uitvoering binnen 1 werkdag
  • Hoge klanttevredenheid

Neem contact met ons op

Wilt u genieten van de voordelen die airconditioning u in Noord-Holland te bieden heeft? Wilt u een airco laten plaatsen door een ervaren professional die garant staat voor maatwerk van uitstekende kwaliteit voor een zeer voordelige prijs? Kies dan voor de service van de installateur van KTI Installatietechniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.