Airco in huis laten plaatsen in Schagen

Airco laten plaatsen door onze installateur in Schagen

Met vele jaren aan ervaring op zak kunnen we ons met recht een zeer gerenommeerde airco installateur in de regio Schagen noemen. We komen dan ook graag bij u langs om de situatie te bekijken en u van eerlijk en persoonlijk advies op maat te voorzien. We zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in werken in particuliere woningen. Zodra we uw airco naar wens hebben geïnstalleerd, zorgen we er altijd voor dat we het netjes opgeruimd en schoon achterlaten. Dat is onze service voor u in Schagen.

Onze voordelen

Kiezen voor een airco in huis in Schagen betekent dus kiezen voor veel fijne voordelen, zowel op financieel gebied als op het gebied van klimaat en comfort. Door airconditioning te laten plaatsen door onze installateur geniet u in Schagen ook nog eens van de volgende extra voordelen:

  • 7 jaar productgarantie
  • Uitsluitend A-merken
  • Installatie binnen 1 week
  • Uitvoering binnen 1 werkdag
  • Hoge klanttevredenheid

Neem contact op met KTI

Wilt u genieten van de vele fijne voordelen die airconditioning u in Schagen kan bieden? Wilt u een airco laten plaatsen door een ervaren specialist die zorgt voor maatwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Kies dan voor de service van de installateur van KTI Installatietechniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via mail@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Laat schetsen of foto’s van de bestaande situatie achter.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.