Airco in huis laten plaatsen in West-Friesland

Laat airconditioning in West-Friesland installeren door KTI Installatietechniek

Voor een bijzonder ervaren expert in het plaatsen van een airco in de regio West-Friesland, kiest u vandaag nog voor KTI Installatietechniek. We hebben eigen monteurs in dienst, houden alles in eigen beheer en zijn zo in staat om de best mogelijke service te bieden. Daarnaast bent u bij ons zeker van een snelle en persoonlijke benadering en A-merken airconditioning voor zeer voordelige prijzen. Lees snel verder wat we in West-Friesland allemaal voor u doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Airco – Het hele jaar door een fijn binnenklimaat

Een airco in uw woning in de regio West-Friesland staat garant voor een boel aangename voordelen. Zo zorgt u er met airconditioning ten eerste voor dat u het lekker koel kunt houden in huis op snikhete zomerdagen. Ten tweede kunt u met een airco uw woning ook verwarmen zodra de ijzige winterdagen er weer zijn. Als derde pluspunt zorgt een airco door middel van ontvochtiging en ventilatie ook voor een fijn binnenklimaat. Zo geniet u dus het hele jaar door van uw airconditioning. Als klap op de vuurpijl zorgt airconditioning er ook voor dat u minder afhankelijk van uw centrale verwarming bent. Zo bespaart u uiteindelijk dus ook op uw gasrekening in West-Friesland.

Airco laten plaatsen door onze installateur in West-Friesland

Doordat we ons met recht een zeer ervaren specialist op het gebied van airco’s installeren kunnen noemen, komen we graag bij u thuis in West-Friesland langs om uw situatie te bekijken en u van persoonlijk en eerlijk advies op maat te voorzien. Onze specialisatie is dan ook een airco plaatsen in particuliere woningen. Wanneer we uw airco naar wens hebben gemonteerd, zorgen we er altijd voor dat we netjes alles opruimen en uw woning schoon achterlaten. Dat is die extra service waar u bij ons in West-Friesland op kunt rekenen.

Onze voordelen voor u

Met een airco in uw woning in de regio West-Friesland profiteert u dus snel van veel fijne voordelen, zowel op financieel gebied als op het gebied van klimaat en comfort. Door airconditioning te laten installeren door onze installateur, profiteert u in West-Friesland ook nog eens van het volgende:

  • 7 jaar productgarantie
  • Uitsluitend A-merken
  • Installatie binnen 1 week
  • Uitvoering binnen 1 werkdag
  • Hoge klanttevredenheid

Neem contact met ons op

Wilt u genieten van de voordelen die airconditioning u in West-Friesland u te bieden heeft? Wilt u een airco laten monteren door een ervaren expert die garant staat voor maatwerk van uitstekende kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs? Kies dan voor de service van de installateur van KTI Installatietechniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.