Airco in huis plaatsen in Alkmaar

KTI Installatietechniek – Airconditioning Alkmaar

Wilt u een airco in huis plaatsen in uw woning in Alkmaar? Kies dan voor de uiterst professionele installateur van KTI Installatietechniek. Doordat we onze eigen experts in dienst hebben, houden we alles in eigen beheer. Op die manier heeft u bij ons altijd de garantie van een optimale service en een snelle en persoonlijke benadering. U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een airco van een gerenommeerd merk voor een erg scherpe prijs. Lees hier wat we in Alkmaar allemaal voor u doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat

Kiezen voor airconditioning in uw woning in Alkmaar, betekent kiezen voor een aangenaam binnenklimaat. In eerste instantie zorgt u er met een airco namelijk voor dat u het tijdens hete dagen lekker koel kunt houden in huis. Ten tweede kunt u uw woning met airconditioning ook verwarmen op de koude dagen van het jaar. Zo profiteert u dus het hele jaar door van een heerlijk klimaat in huis. Tot slot maakt een airco u onafhankelijker van uw centrale verwarming. Zo bespaart u dus ook op uw gasrekening in Alkmaar en bent u ook direct milieuvriendelijker bezig.

Eerlijk advies in Alkmaar

In Alkmaar en omgeving zijn we al sinds jaar en dag een gerenommeerde airco installateur. We komen dan ook met alle plezier bij u langs om de situatie te beoordelen en u van eerlijk en persoonlijk advies op maat te voorzien. Zodra we uw airco naar wens hebben geplaatst, zorgen we er altijd voor dat we het netjes opgeruimd en schoon achterlaten. Dat is onze extra service voor u in Alkmaar.

Profiteer van onze voordelen

Airconditioning kopen doet u gewoon bij ons. U laat deze ook door ons in huis plaatsen in Alkmaar. Zowel op financieel gebied als op het gebied van klimaat en comfort heeft u hier straks veel profijt van. Kies voor onze expertise en geniet in Alkmaar van de volgende voordelen:

  • 7 jaar productgarantie
  • Uitsluitend A-merken
  • Installatie binnen 1 week
  • Uitvoering binnen 1 werkdag
  • Hoge klanttevredenheid

Neem contact met ons op

Wilt u genieten van het grote aantal fijne voordelen die airconditioning u in Alkmaar te bieden heeft? Wilt u een airco laten plaatsen door een ervaren specialist die zorgt voor maatwerk van uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs? Ga dan voor de service van de installateur van KTI Installatietechniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.