Airco in huis plaatsen in Heerhugowaard

KTI Installatietechniek – Airconditioning Heerhugowaard

Wilt u een airco laten plaatsen bij u thuis in Heerhugowaard? Schakel dan een ervaren installateur van KTI Installatietechniek in. Doordat we onze eigen specialisten in dienst hebben, houden we alles in eigen beheer. Zodoende heeft u bij ons altijd de garantie van een uitstekende service en een snelle en persoonlijke benadering. U zit bij ons goed voor het kopen van een topmerk airco voor een bijzonder voordelige prijs. Lees snel verder wat we in Heerhugowaard allemaal voor u kunnen betekenen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Airco – Comfort en duurzaamheid

Het laten installeren van airconditioning in uw huis in Heerhugowaard staat garant voor een veel hoger wooncomfort. In eerste instantie zorgt u er met een airco voor dat u het op zomerse dagen lekker koel kunt houden in huis. Ten tweede kunt u uw woning met airconditioning ook verwarmen wanneer de winter weer aanbreekt. U geniet er dus niet alleen in de zomer van, maar het hele jaar door. Als derde voordeel zorgt airconditioning er, door middel van ontvochtiging en ventilatie, ook voor dat u een prettig binnenklimaat in huis krijgt. Tot slot maakt een airco u minder afhankelijk van uw centrale verwarming. Zo bespaart u dus ook op uw gasrekening in Heerhugowaard en bent u ook meteen milieuvriendelijker bezig.

Advies op maat in Heerhugowaard

Met onze ruime ervaring zijn we zonder meer een ervaren en kundige airco installateur in Heerhugowaard en omgeving. We komen dan ook graag bij u langs om de situatie te beoordelen en u eerlijk en persoonlijk advies op maat te geven. Zodra we uw airco naar wens hebben gemonteerd, zorgen we er altijd voor dat we het netjes opgeruimd en schoon achterlaten. Dat is onze extra service voor u in Heerhugowaard.

Geniet van onze voordelen

Airconditioning kopen doet u bij ons. U laat deze ook gewoon door ons in huis plaatsen in Heerhugowaard. Zowel op financieel gebied als op het gebied van klimaat en comfort zult u lang plezier van uw airco hebben. Laat het plaatsen van de airco over aan onze installateur en geniet in Heerhugowaard ook nog eens van de volgende voordelen:

  • 7 jaar productgarantie
  • Uitsluitend A-merken
  • Installatie binnen 1 week
  • Uitvoering binnen 1 werkdag
  • Hoge klanttevredenheid

Neem contact met ons op

Wilt u genieten van het grote aantal fijne voordelen die airconditioning u in Heerhugowaard te bieden heeft? Wilt u een airco laten plaatsen door een ervaren professional die zorgt voor maatwerk van uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs? Ga dan voor de service van de installateur van KTI Installatietechniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.