Cv-ketels Alkmaar

In Alkmaar een nieuwe cv-ketel installeren.

Wilt u een nieuwe cv-ketel? Welke ketel geschikt is voor uw woning hangt af van uw wensen en woonsituatie. Wij werken met de kwalitatief hoogwaardige cv-ketels van Intergas. De betrouwbare, duurzame ketels van Intergas worden vakkundig door ons geïnstalleerd en geven u het welverdiende comfort.

Nadat u contact met ons hebt opgenomen zullen wij op korte termijn een afspraak met u maken. Onze adviseur zal u voorzien van een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave kunt u een afspraak maken voor het installeren van de ketel. In Alkmaar installeren wij Intergas cv-ketels binnen een aantal dagen. Met een nieuwe hr-ketel bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. Hoe eerder uw nieuwe ketel is geïnstalleerd, hoe eerder u bespaart!

Help, ik zit in de kou!’ Binnen 24 uur een nieuwe ketel

Uw cv-ketel heeft u in de steek gelaten. Reparatie is erg duur of niet meer mogelijk. U heeft dus zo snel mogelijk een nieuwe cv-ketel nodig. Wij kunnen vaak al binnen 24 uur een CV-ketel vervangen in Alkmaar.

Verzorgingsgebied KTI

In alle plaatsen boven het Noordzeekanaal (behalve Texel) installeren wij goede, betaalbare cv-ketels, ventilatiesystemen en andere producten. Wij zijn onder andere actief in:

Erkenningen

KTI Schagen B.V. is een landelijk erkend gastechnisch en cv-technisch installatiebedrijf, is lid van InstallQ en is aangesloten bij Techniek Nederland. Door de voorwaarden van Techniek Nederland bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.