Cv-ketels Anna Paulowna

Ik woon in Anna Paulowna en wil een nieuwe cv-ketel, hoe gaat dit in zijn werk?

Welke ketel geschikt is voor uw woning hangt af van uw wensen en woonsituatie. U kunt zich hierbij vrijblijvend laten adviseren door KTI. Wij werken met de kwalitatief hoogwaardige cv-ketels van Intergas. De betrouwbare, duurzame ketels van Intergas worden vakkundig door ons geïnstalleerd en geven u het welverdiende comfort.

Nadat u contact met ons hebt opgenomen zullen wij op korte termijn een afspraak met u maken. Onze adviseur zal u voorzien van een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave kunt u een afspraak maken voor het installeren van de ketel. Wij installeren alle merken cv-ketels in Anna Paulowna binnen enkele dagen. Met een nieuwe HR ketel bespaart u al snel enkele honderden euro’s per jaar. Hoe eerder uw nieuwe ketel is geïnstalleerd hoe eerder u gaat besparen!

Hoe gaat een opname in z’n werking?

De adviseur van KTI bekijkt uw installatie en overlegd uw persoonlijke wensen om uw situatie in kaart te brengen. Vervolgens stelt hij bij u thuis een vrijblijvende prijsopgave op. De duur van de opname is afhankelijk van uw situatie en wensen. Gemiddeld duurt een bezoek 0,5 uur. Voor een opname worden geen kosten berekend.

Wat is er allemaal bij de kosten van de cv-ketel inbegrepen?

Het aankoopbedrag van een cv-ketel is o.a. inclusief:

 • 2 jaar volledige garantie en service
  (in samenwerking met ESNW)
 • Overstortventiel
 • Expansievat
 • Gaskraan
 • Inlaatcombinatie
 • Vulkraan cv
 • Sifon met spoelbeker
 • Wasmachinekraan
 • Vulslang
 • Afvoeren oude ketel en materialen
 • Er worden uitsluitend eerste kwaliteit materialen toegepast
 • De cv-installatie wordt door ons gevuld, ontlucht en volledig in bedrijf gesteld

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tegen geringe kosten de garantie tot liefst 15 jaar te verlengen. Door onze samenwerking met Energie Service Noord West zijn wij in staat 365 dagen per jaar spoedeisende storingen binnen twee uur na uw melding door een specialist te laten verhelpen. Bij storingen kunt u dag en nacht bellen, als u dit voor 21:00 doet komt er dezelfde avond nog een monteur bij u langs in Anna Paulowna!

Help, ik zit in de kou!’ Binnen 24 uur een nieuwe ketel

Uw cv-ketel heeft u in de steek gelaten. Reparatie is erg duur of niet meer mogelijk. U heeft dus zo snel mogelijk een nieuwe cv-ketel nodig. Wij kunnen vaak al binnen 24 uur een CV-ketel vervangen in Anna Paulowna.

Verzorgingsgebied KTI

In alle plaatsen boven het Noordzeekanaal (behalve Texel) installeren wij goede, betaalbare cv-ketels, ventilatiesystemen en andere producten. Wij zijn onder andere actief in:

Erkenningen

KTI Schagen B.V. is een landelijk erkend gastechnisch en cv-technisch installatiebedrijf, is lid van InstallQ en is aangesloten bij Techniek Nederland. Door de voorwaarden van Techniek Nederland bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Laat schetsen of foto’s van de bestaande situatie achter.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.