Cv-ketels Bergen

In Bergen een nieuwe cv-ketel installeren.

Wilt u een nieuwe cv-ketel? Welke ketel geschikt is voor uw woning hangt af van uw wensen en woonsituatie. Wij werken met de kwalitatief hoogwaardige cv-ketels van Intergas. De betrouwbare, duurzame ketels van Intergas worden vakkundig door ons geïnstalleerd en geven u het welverdiende comfort.

Nadat u contact met ons hebt opgenomen zullen wij op korte termijn een afspraak met u maken. Onze adviseur zal u voorzien van een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave kunt u een afspraak maken voor het installeren van de ketel. In Bergen installeren wij Intergas cv-ketels binnen een aantal dagen. Met een nieuwe hr-ketel bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. Hoe eerder uw nieuwe ketel is geïnstalleerd, hoe eerder u bespaart!

Wat kan ik verwachten?

De adviseur van KTI bekijkt uw installatie en overlegd uw persoonlijke wensen om uw situatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt er bij u thuis een vrijblijvende prijsopgave opgesteld. De duur van de opname is afhankelijk van uw situatie en wensen. Doorgaans duurt een bezoek een halfuur, waarvoor nooit kosten in rekening gebracht worden.

Wat is er bij de kosten van een cv-ketel inbegrepen?

Het aankoopbedrag van een cv-ketel is o.a. inclusief:

 • 2 jaar volledige garantie en service
  (in samenwerking met ESNW)
 • Overstortventiel
 • Expansievat
 • Gaskraan
 • Inlaatcombinatie
 • Sifon met spoelbeker
 • Vulkraan cv
 • Vulslang
 • Wasmachinekraan
 • Afvoeren oude ketel en materialen
 • Er worden uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt
 • De cv-installatie wordt door ons gevuld, ontlucht en volledig in bedrijf gesteld

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tegen geringe kosten de garantie tot 15 jaar te verlengen. Door onze samenwerking met Energie Service Noord West (ESNW) zijn wij in staat 365 dagen per jaar spoedeisende storingen binnen twee uur na uw melding door een specialist te laten verhelpen. Bij storingen kunt u dag en nacht bellen, als u dit voor 21:00 doet komt er dezelfde avond nog een monteur bij u langs in Bergen!

Binnen 24 uur een nieuwe ketel in Bergen!

Uw cv-ketel heeft u in de steek gelaten. Reparatie is erg duur of niet meer mogelijk, dus heeft u zo snel mogelijk een nieuwe cv-ketel nodig. Wij komen binnen een dag naar Bergen om uw cv-ketel te vervangen.

Verzorgingsgebied van KTI

In alle plaatsen boven het Noordzeekanaal (behalve Texel) installeren wij duurzame, betaalbare ventilatiesystemen, cv-ketels en andere producten. Wij zijn onder meer actief in:

Erkenningen

KTI Schagen B.V. is een landelijk erkend gastechnisch en cv-technisch installatiebedrijf, is lid van InstallQ en is aangesloten bij Techniek Nederland. Door de voorwaarden van Techniek Nederland bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  Laat schetsen of foto’s van de bestaande situatie achter.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.