CV-ketel installatie Alkmaar

KTI Installatietechniek verzorgt uw CV-ketel montage in Alkmaar

Bent u woonachtig in Alkmaar en is uw CV-ketel dringend aan vervanging toe? Wilt u de installatie van een nieuwe CV-ketel aan een ervaren monteur overlaten? Kies dan voor de vakkundige CV-ketel installatie van KTI Installatietechniek. We hebben meer dan 2 decennia ervaring en zijn zodoende een gerenommeerde expert als het aankomt op de installatie van CV-ketels in particuliere woningen in Alkmaar. We hebben eigen installateurs in dienst, zorgen voor een snelle service en garanderen een persoonlijke benadering. Lees hier wat we voor u doen of neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Welke CV-ketel kiest u?

Zodra een ketel vervangen moet worden, rijst bij veel mensen de vraag welke CV-ketel de beste optie is voor hun woning. Het is belangrijk om te weten dat dit afhankelijk is van uw woning en uw persoonlijke wensen in Alkmaar. We gaan dan ook graag met u in overleg over uw wensen en we komen met alle plezier bij u langs om u advies op maat aan huis te geven. U bent dan in een mum van tijd de bezitter van een zeer kwalitatieve CV-ketel installatie waar u nog lang plezier van zult hebben.

We regelen alles van A tot Z

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in de installatie van CV-ketels voor de particuliere markt in Alkmaar. We plaatsen in woningen altijd ketels van het bekende kwaliteitsmerk Intergas. In onze optiek kunnen we u door standaardisatie nog beter van dienst zijn. Intergas is dan ook de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft vandaag de dag zelfs een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in de woning. Dit type CV-ketel heeft dan ook geen verrassingen voor ons. Zelfs voor complete CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren kunt u bij ons terecht. Wat uw wensen ook zijn: we regelen alles van A tot Z.

Voordelen van KTI Installatietechniek

Laat onze ervaren monteurs uw CV-ketel in Alkmaar monteren en heb de garantie van vakwerk en een ketel van een gerenommeerd kwaliteitsmerk. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van scherpe prijzen. Ga voor ons in Alkmaar en geniet van onze voordelen:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact met ons op

Laat het installeren van uw nieuwe CV-ketel over aan onze professionals en reken op bijzonder hoge kwaliteit en optimale service voor een erg voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in uw woning in Alkmaar om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.