CV-ketel installatie Castricum

CV-ketel montage Castricum – 24/7 service op maat

Moet de CV-ketel van uw woning in Castricum nodig vervangen worden? Wilt u dit door een ervaren professional laten doen? Laat de CV-ketel montage dan doen door een ervaren installateur van KTI Installatietechniek. Met meer dan 2 decennia aan ervaring zijn we absolute experts in de installatie van CV-ketels voor particulieren in Castricum. Doordat we alles in eigen beheer houden, bent u bij ons verzekerd van een service op maat en een snelle en persoonlijke benadering. Lees snel verder wat we in Castricum allemaal voor u kunnen betekenen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

We bespreken graag uw wensen met u

“Welke CV-ketel heb ik nodig?” Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen zodra de montage van een nieuw exemplaar nodig is. We kunnen u alvast verklappen dat het antwoord hierop helemaal afhankelijk is van uw woning en uw persoonlijke wensen in Castricum. Daarom komen we graag bij u op locatie langs om u daar ter plekke van advies  op maat te voorzien. Zo weet u zeker dat u straks de beste cv-ketel installatie voor uw woning en uw wensen krijgt. Daar heeft u dan ook nog lange tijd plezier van.

Een A-merk voor een voordelige prijs

Op het gebied van CV-ketels zijn we gespecialiseerd in de particuliere markt. We installeren altijd een CV-ketel van het bekende A-merk Intergas. Uit onze professionele ervaring blijkt namelijk dat we onze klanten door standaardisatie het beste van dienst kunnen zijn. Intergas is daarnaast de marktleider in Nederland op dit gebied. Maarliefst 1 op de 3 Nederlanders heeft een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in huis. Onze monteurs kennen dit type CV-ketel dan ook als geen ander. Zelfs voor complete CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren bent u bij ons aan het goede adres.

Geniet in Castricum van onze voordelen

Laat de installatie van uw nieuwe CV-ketel in Castricum door onze ervaren installateurs uitvoeren en u heeft de garantie van een uitstekende installatie en een ketel van een bekend A-merk. Daarbij rekent u bij ons ook nog eens op bijzonder voordelige prijzen. Ga in Castricum voor ons en geniet van de volgende voordelen:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact met ons op

Laat de montage van uw nieuwe CV-ketel over aan onze installateurs en reken op hoge kwaliteit en goede service voor een bijzonder voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in Castricum om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.