CV-ketel installatie Den Helder

Kies voor CV-ketel installatie in Den Helder door KTI Installatietechniek

Heeft u een woning in Den Helder en moet uw CV-ketel nodig vervangen worden? Wilt u deze klus laten uitvoeren door een professional met vele jaren ervaring? Laat de CV-ketel installatie dan doen door een gespecialiseerde installateur van KTI Installatietechniek. Met meer dan 2 decennia aan ervaring zijn we een absolute expert in de montage van CV-ketels voor particuliere woningen in heel Den Helder. Doordat we eigen installateurs in dienst hebben, heeft u bij ons de zekerheid van een optimale service en een snelle en persoonlijke benadering. Lees snel verder hoe we u in Den Helder verder helpen of neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

De beste CV-ketel voor uw huis

Wanneer een CV-ketel aan vervanging toe is, zitten veel mensen met de vraag welke CV-ketel de juiste optie is voor hun woning. We willen u graag op het hart drukken dat dit afhangt van uw woning en uw persoonlijke wensen in Den Helder. We gaan dan ook graag met u in overleg over uw wensen en we komen graag bij u langs om u advies op maat aan huis te geven. U rekent dan binnen no-time op een zeer kwalitatieve CV-ketel installatie waar u nog lang profijt van zult hebben.

We ontzorgen u helemaal in Den Helder

We zijn volledig gespecialiseerd in de installatie van CV-ketels voor de particuliere markt in Den Helder. We installeren ketels van het gerenommeerde merk Intergas in woningen. In onze optiek kunnen we u door standaardisatie nog beter van dienst zijn. Intergas is dan ook de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft tegenwoordig zelfs een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in huis. Dit type CV-ketel heeft dan ook geen enkele verrassing in petto voor ons. Zelfs voor volledige CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren kunt u bij ons terecht. Kortom: we ontzorgen u helemaal in Den Helder.

Daarom kiest u voor ons

Laat onze ervaren installateurs uw CV-ketel in Den Helder installeren en ben zodoende verzekerd van vakwerk en een ketel van een hoogwaardig kwaliteitsmerk. Daarnaast rekent u bij ons op zeer voordelige prijzen. Kies voor ons in Den Helder en profiteer van het volgende:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact met ons op

Laat de montage van uw nieuwe CV-ketel over aan onze experts en reken op bijzonder hoge kwaliteit en optimale service voor een erg voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in uw woning in Den Helder om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.