CV-ketel installatie Heerhugowaard

Duurzame installatie op zolder

Uitstekende CV-ketel installatie bij u thuis in Heerhugowaard

Woont u in Heerhugowaard en moet uw CV-ketel vervangen worden? Wilt u de installatie van die nieuwe CV-ketel aan een gerenommeerde professional overlaten? Ga dan voor de uitstekende CV-ketel installatie van KTI Installatietechniek. We hebben meer dan 2 decennia ervaring en zijn dan ook een ware specialist als het aankomt op de installatie van CV-ketels in woningen in Heerhugowaard. We hebben eigen monteurs in dienst, zorgen voor een spoedige service en garanderen een persoonlijke benadering. Lees hier wat we voor u doen of neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij hebben de juiste CV-ketel voor u en uw woning

Wanneer blijkt dat de CV-ketel aan vervanging toe is, vragen veel mensen zich af welke CV-ketel de beste optie is voor hun woning. Het is goed om erbij stil te staan dat dit afhankelijk is van uw woning en uw persoonlijke wensen in Heerhugowaard. We bespreken dan ook graag uw wensen met u en we komen met alle plezier bij u langs om u advies op maat aan huis te geven. U heeft dan zeer snel een kwalitatieve CV-ketel installatie in huis waar u nog vele jaren plezier van heeft.

Volledige ontzorging

Onze experts zijn volledig toegespitst op de installatie van CV-ketels voor de particuliere markt in Heerhugowaard. We monteren in woningen altijd ketels van het gerenommeerde merk Intergas. In onze optiek kunnen we u door standaardisatie nog beter van dienst zijn. Intergas is dan ook de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft vandaag de dag zelfs een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in huis. Dit type CV-ketel kennen we dan ook door en door. Zelfs voor complete CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren kunt u bij ons terecht. Wat uw wensen ook zijn: bij ons heeft u de garantie van volledige ontzorging.

Daarom kiest u voor KTI Installatietechniek

Laat onze ervaren professionals uw CV-ketel in Heerhugowaard monteren en ben verzekerd van vakwerk en een ketel van een absoluut topmerk. Daarnaast heeft u met ons de garantie van scherpe prijzen. U kiest in Heerhugowaard voor ons om de volgende redenen:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact op met KTI

Laat het installeren van uw nieuwe CV-ketel over aan onze experts en reken op zeer hoge kwaliteit en een uitstekende service voor een erg voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in uw woning in Heerhugowaard om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.