CV-ketel installatie Heiloo

CV-ketel installatie in Heiloo – Scherp geprijsd

Voor het laten vervangen van uw CV-ketel in uw woning in Heiloo, kiest u voor de installatie van KTI Installatietechniek. Onze monteurs hebben meer dan 2 decennia ervaring op dit gebied en zijn dan ook gerenommeerde specialisten te noemen. We hebben onze eigen professionals in dienst, staan voor een snelle service en bieden u een persoonlijke manier van communiceren. Lees snel verder hoe we u helpen met montage of neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Welke CV-ketel heeft u nodig?

Wordt het nu toch echt tijd dat uw CV-ketel in Heiloo wordt vervangen? Dan is het zaak om te weten welke CV-ketel u voor uw woning nodig heeft. Dit kan per woning en per situatie namelijk erg verschillen. We gaan dan ook graag met u in overleg over uw wensen en we komen dan ook met plezier bij u op bezoek om u op locatie advies op maat te geven. Zo zorgen we ervoor dat u snel een uitstekende CV-ketel installatie in Heiloo heeft waar u nog lang mee zult doen.

Gerenommeerd merk voor een voordelige prijs

Al jarenlang zijn onze specialisten thuis in de montage van CV-ketels in woningen in Heiloo. We installeren altijd een ketel van het gerenommeerde merk Intergas bij u thuis. Het is onze professionele mening dat we u door middel van standaardisatie het beste van dienst kunnen zijn. Intergas is de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft tegenwoordig een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in zijn of haar woning. Deze CV-ketel heeft dan ook zeker geen verrassingen voor ons in petto. Zelfs voor volledige CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren bent u bij ons op de juiste plek. Wat u dan ook wil: bij ons rekent u op een topmerk CV-ketel voor een voordelige prijs inclusief volledige ontzorging van start tot oplevering.

Geniet van onze voordelen

Laat onze ervaren experts uw CV-ketel in Heiloo installeren en ben verzekerd van vakwerk en een ketel van een gerenommeerd kwaliteitsmerk. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van voordelige prijzen. Kies in Heiloo voor ons en geniet van de volgende voordelen:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact met ons op

Laat het installeren van uw nieuwe CV-ketel over aan onze professionals en reken op zeer hoge kwaliteit en uitstekende service voor een zeer voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in uw woning in Heiloo om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.