CV-ketel installatie Hoorn

Vacature KTI installatietechniek Schagen

CV-ketel installatie in Hoorn – 24/7 service

Moet de CV-ketel van uw woning in Hoorn worden vervangen? Wilt u de installatie van deze ketel aan een ervaren specialist overlaten? Kies dan voor de hoogwaardige CV-ketel installatie van KTI Installatietechniek. Met meer dan 2 decennia aan ervaring op dit gebied, kunnen we ons zonder meer een echte expert noemen op het gebied van CV-ketel installatie voor particulieren in Hoorn. We hebben eigen installateurs in dienst, zorgen voor een snelle service en we staan garant voor een persoonlijke benadering. Lees hier wat we voor u doen of neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Advies op maat voor de juiste CV-ketel

Zodra duidelijk wordt dat de CV-ketel vervangen moet worden, vragen veel mensen zich af welke CV-ketel de juiste is voor hun huis. Belangrijk om hier te beseffen, is dat dit afhangt van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren in Hoorn. We bespreken dan ook graag uw wensen met u en we komen graag bij u langs om u advies op maat aan huis te geven. U heeft dan zeer snel een kwalitatieve CV-ketel installatie in huis waar u nog vele jaren plezier van heeft.

Topmerk voor een scherpe prijs

Al sinds jaar en dag zijn onze professionals thuis in de installatie van CV-ketels voor particulieren in Hoorn. We installeren altijd een ketel van het bekende topmerk Intergas bij u thuis. Het is namelijk onze filosofie dat we u door middel van standaardisatie het beste kunnen helpen. Intergas is dan ook de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft tegenwoordig een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in zijn of haar woning. Dit type CV-ketel kennen we dan ook door en door. Zelfs voor volledige CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren bent u bij ons aan het juiste adres. Wat u dan ook wil: bij ons rekent u op een topmerk CV-ketel voor een scherpe prijs inclusief volledige ontzorging van A tot Z.

Geniet van onze voordelen

Laat onze ervaren vaklieden uw CV-ketel in Hoorn installeren en heb de garantie van vakwerk en een ketel van een uitstekend topmerk. Daarnaast heeft u met ons de garantie van voordelige prijzen. U gaat in Hoorn voor ons vanwege de volgende voordelen:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact op met KTI installatietechniek

Laat het installeren van uw nieuwe CV-ketel over aan onze specialisten en reken op bijzonder hoge kwaliteit en uitstekende service voor een zeer voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in uw woning in Hoorn om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.