CV-ketel installatie Julianadorp

Duurzame installatie op zolder

Professionele CV-ketel montage in Julianadorp

Is de CV-ketel van uw woning in Julianadorp aan vervanging toe? Wilt u deze door een ervaren specialist laten vervangen? Laat de CV-ketel montage bij u thuis dan uitvoeren door een ervaren installateur van KTI Installatietechniek. Met meer dan 2 decennia aan ervaring op zak zijn we zonder meer een expert in de installatie van CV-ketels voor particulieren in Julianadorp. Doordat we eigen vaklieden in dienst hebben, bent u bij ons zeker van optimale service en een snelle en persoonlijke benadering. Lees snel verder wat we in Julianadorp allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

De juiste CV-ketel voor u en uw woning

Wanneer de CV-ketel aan vervanging toe is, vragen veel mensen zich af welke CV-ketel het beste is voor hun woning. Wij kunnen u vertellen dat dit helemaal afhankelijk is van uw woning en uw persoonlijke wensen in Julianadorp. Daarom bespreken we graag uw wensen met u en komen we graag bij u op locatie langs om u advies op maat aan huis te geven. Zo kunnen we u straks voorzien van de juiste CV-ketel installatie waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Ontzorging van A tot Z in Julianadorp

We zijn gespecialiseerd in de installatie van CV-ketels voor particulieren. We plaatsen altijd ketels van het merk Intergas in woningen. Het is namelijk onze visie dat we mensen door standaardisatie het beste kunnen helpen. Intergas is daarnaast de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft tegenwoordig zelfs een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in huis. Onze monteurs kennen dit type CV-ketel dan ook op hun duimpje. Zelfs voor volledige CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren bent u bij ons aan het goede adres

Daarom kiest u in Julianadorp voor ons

Laat de installatie van uw nieuwe CV-ketel in Julianadorp door onze ervaren installateurs doen en u bent verzekerd van een optimale installatie en een ketel van een gerenommeerd topmerk. Daarbij rekent u bij ons ook nog eens op hele voordelige prijzen. Kies voor ons in Julianadorp en profiteer van het volgende:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact met ons op

Laat de montage van uw nieuwe CV-ketel over aan onze installateurs en reken op uitstekende kwaliteit en optimale service voor een verrassend voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in Julianadorp om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.