CV-ketel installatie Noord-Holland

Hoogwaardige CV-ketel montage in heel Noord-Holland

Woont u in de mooie provincie Noord-Holland en is uw CV-ketel daar aan vervanging toe? Wilt u deze klus overlaten aan een ervaren specialist? Laat deze CV-ketel installatie dan over aan een gerenommeerde installateur van KTI Installatietechniek. Met meer dan 2 decennia aan ervaring zijn we een absolute expert in de montage van CV-ketels voor particulieren in heel Noord-Holland. Doordat we eigen installateurs in dienst hebben, heeft u bij ons de garantie van een uitstekende service en een snelle en persoonlijke benadering. Lees snel verder wat we in Noord-Holland allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

De perfecte CV-ketel voor uw woning

Zodra een ketel aan vervanging toe is, vragen veel mensen zich af welke CV-ketel de meest ideale keuze is voor hun woning. Wij kunnen u vertellen dat dit in zijn geheel afhangt van uw woning en uw persoonlijke wensen in Noord-Holland. Daarom bespreken we graag uw wensen met u en komen we graag bij u langs om u advies op maat aan huis te geven. Zo kunnen we u straks voorzien van een hoogwaardige CV-ketel installatie waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Volledige ontzorging in heel Noord-Holland

We zijn gespecialiseerd in de installatie van CV-ketels voor de particuliere markt in Noord-Holland. We monteren altijd ketels van het topmerk Intergas in woningen. We zijn van mening dat we u door standaardisatie nog beter van dienst kunnen zijn. Intergas is daarnaast de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft vandaag de dag zelfs een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in huis. Onze installateurs kennen dit type CV-ketel dan ook als hun broekzak. Zelfs voor volledige CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren bent u bij ons aan het juiste adres. We ontzorgen u volledig.

Onze voordelen voor u

Laat de installatie van uw nieuwe CV-ketel in de provincie Noord-Holland door onze ervaren installateurs doen en u rekent op een uitstekende installatie en een ketel van een gerenommeerd topmerk. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van zeer voordelige prijzen. Ga voor ons in Noord-Holland en geniet van het volgende:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact met ons op

Laat de montage van uw nieuwe CV-ketel over aan onze vaklieden en reken op uitzonderlijke kwaliteit en optimale service voor een zeer voordelige prijs. We komen met alle plezier bij u langs in uw woning in Noord-Holland om u van advies op maat te voorzien. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.