CV-ketel installatie Purmerend

energiezuinig vraaggestuurd balansventilatiesysteem

CV-ketel montage Purmerend – Offerte binnen één dag

Is de CV-ketel van uw woning in Purmerend aan vervanging toe? Wilt u dit aan een ervaren specialist overlaten? Laat de CV-ketel montage dan over aan een ervaren installateur van KTI Installatietechniek. Met meer dan 2 decennia aan ervaring zijn we zeker specialisten op het gebied van de installatie van CV-ketels voor particulieren in Purmerend. Doordat we alles in eigen beheer hebben, rekent u bij ons op een service op maat en een snelle en persoonlijke benadering. Lees snel verder wat we in Purmerend allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Advies op maat

“Welke CV-ketel heb ik nodig?” Die vraag stellen veel mensen wanneer de montage van een nieuw exemplaar vereist is. We kunnen u hierbij vertellen dat het antwoord hierop volledig afhangt van uw woning en uw persoonlijke wensen in Purmerend. Daarom komen we graag bij u op locatie langs om u daar ter plekke van advies op maat te voorzien. Zo weet u zeker dat u straks de juiste CV-ketel installatie voor uw woning en uw wensen krijgt. Daar zult u nog lang profijt van hebben.

Gerenommeerd topmerk voor een scherpe prijs

Zodra het gaat over CV-ketels zijn we thuis in de particuliere markt. We monteren altijd een CV-ketel van het gerenommeerde A-topmerk Intergas. Uit onze professionele ervaring blijkt namelijk dat we onze klanten door standaardisatie het beste kunnen helpen. Intergas is daarnaast de marktleider in Nederland op dit gebied. Maar liefst 1 op de 3 Nederlanders heeft een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in huis. Dit type CV-ketel heeft voor ons dan ook zeker geen verrassingen in petto. Zelfs voor volledige CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u in Purmerend voor ons

Laat de installatie van uw nieuwe CV-ketel in Purmerend over aan onze ervaren installateurs en u rekent op een hoogwaardige installatie en een ketel van een gerenommeerd topmerk. Daarnaast rekent u bij ons ook nog eens op bijzonder voordelige prijzen. Kies in Purmerend voor ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact op met KTI

Laat de montage van uw nieuwe CV-ketel over aan onze installateurs en ben verzekerd van hoge kwaliteit en goede service voor een zeer scherpe prijs. We komen met alle plezier bij u langs in Purmerend om u van advies op maat te voorzien. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.