CV-ketel installatie Schagen

Duurzame installatie op zolder

Professionele CV-ketel montage in Schagen

Is de CV-ketel van uw woning in Schagen aan vervanging toe? Wilt u deze door een ervaren professional laten vervangen? Laat deze CV-ketel installatie dan over aan een ervaren installateur van KTI Installatietechniek. Met meer dan 2 decennia aan ervaring op zak zijn we een absolute specialist in de montage van CV-ketels voor particulieren in Schagen. Doordat we eigen installateurs in dienst hebben, bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service en een snelle en persoonlijke benadering. Lees snel verder wat we in Schagen allemaal voor u kunnen betekenen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

De ideale CV-ketel voor uw woning

Zodra de ketel aan vervanging toe is, vragen veel mensen zich af welke CV-ketel het beste is voor hun woning. Wij kunnen u vertellen dat dit volledig afhankelijk is van uw woning en uw persoonlijke wensen in Schagen. Daarom bespreken we graag uw wensen met u en komen we graag bij u langs om u eventueel advies op maat aan huis te geven. Zo kunnen we u straks voorzien van een uitstekende CV-ketel installatie die nog vele jaren meegaat.

We verzorgen het totaalplaatje in Schagen

We zijn volledig gespecialiseerd in de installatie van CV-ketels in particuliere woningen. We monteren altijd ketels van het merk Intergas in deze woningen. Het is namelijk onze filosofie dat we u door standaardisatie nog beter van dienst kunnen zijn. Intergas is daarnaast de marktleider in Nederland op dit gebied. 1 op de 3 Nederlanders heeft tegenwoordig zelfs een CV-ketel, of HR-ketel, van Intergas in huis. Onze installateurs kennen dit type CV-ketel dan ook op hun duimpje. Zelfs voor complete CV-installaties inclusief leidingwerk en vloerverwarming of radiatoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom u in Schagen voor ons kiest

Laat de installatie van uw nieuwe CV-ketel in Schagen door onze ervaren installateurs doen en u heeft de garantie van een uitstekende installatie en een ketel van een gerenommeerd topmerk. Daarbij rekent u bij ons ook nog eens op bijzonder scherpe prijzen. Kies voor ons in Schagen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 2 decennia gespecialiseerd in CV-ketel montage
  • Offerte in slechts één werkdag
  • Installatie binnen één week
  • Advies op maat aan huis
  • 24/7 service

Neem contact met ons op

Laat de montage van uw nieuwe CV-ketel over aan onze installateurs en reken op hoogwaardige kwaliteit en optimale service voor een bijzonder scherpe prijs. We komen met alle plezier bij u langs in Schagen om u van advies op maat te voorzien. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.