Warmtepomp laten plaatsen Alkmaar

Installatie warmtepompen grootslag

Warmtepomp kopen in Alkmaar? KTI Installatietechniek!

Bent u in Alkmaar op zoek naar manieren om minder afhankelijk te zijn van het gas? Wilt u uw woning op een duurzame manier verwarmen? Laat dan een warmtepomp plaatsen door de ervaren installateur van KTI Installatietechniek. Met al meer dan 4000 geïnstalleerde warmtepompen op onze naam, heeft u de garantie dat onze professionals ervaren en betrouwbaar zijn op het gebied van duurzame oplossingen voor uw woning in Alkmaar. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen of neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Hybride en elektrische warmtepompen

U kunt bij ons een hybride of een elektrische warmtepomp kopen. Heeft uw woning in Alkmaar een cv-ketel of is de woning niet voldoende geïsoleerd? Dan is een hybride warmtepomp, die samenwerkt met uw centrale verwarming, een goed idee. Wilt u helemaal van het gas af en is uw woning goed geïsoleerd? Dan is een volledig elektrische warmtepomp mogelijk. Welke warmtepomp voor uw woning dan ook de beste optie is, u bespaart er in elk geval mee op uw gasrekening en u draagt ermee bij aan een betere wereld.

Duurzame oplossingen voor iedereen

Bij KTI Installatietechniek hechten we bijzonder veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van energie en warmtevoorziening. We komen dan ook met alle plezier bij u langs om u van eerlijk en professioneel advies te voorzien over welke soort warmtepomp de beste is voor u. Heeft u een warmtepomp uitgekozen? Dan komt onze installateur deze graag bij u thuis in Alkmaar plaatsen. Daarbij heeft u de garantie van volledige ontzorging. Wilt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp? Ook dat regelen we met alle plezier! Dat is onze extra service voor u.

Geniet van onze voordelen

Met het laten plaatsen van een warmtepomp zorgt u ervoor dat u deels of zelfs helemaal van het gas af kunt. Niet alleen levert u hiermee een uitstekende bijdrage aan een schoner milieu, uw woning neemt er ook nog eens door in waarde toe doordat deze met een warmtepomp een hoger energielabel krijgt. Ga in Alkmaar voor onze installateur en geniet van onze extra voordelen, namelijk:

  • Installatie uitgevoerd in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Met zo’n 1500 warmtepomp installaties per jaar zijn we een ware specialist
  • Interessante subsidie en terugverdientijd van gemiddeld 5-10 jaar
  • Tot 80% gasbesparing bij hybride warmtepomp en 100% bij een elektrische warmtepomp
  • Scherp geprijsd en 24/7 service

Neem contact met ons op

Wilt u compleet of deels van het gas af? Wilt u een bijdrage leveren aan een beter milieu en meer waarde aan uw woning in Alkmaar toevoegen? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.