Warmtepomp laten plaatsen Heemskerk

Warmtepomp kopen en laten plaatsen in Heemskerk

Wilt u in Heemskerk besparen op uw energierekening én duurzamer bezig zijn voor de planeet? Ga dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Met al meer dan 4000 warmtepompen geïnstalleerd door onze eigen professionele vaklieden, heeft u de garantie dat u met ons een bijzonder ervaren en betrouwbare partner heeft in duurzame oplossingen voor uw woning in Heemskerk. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Hybride of elektrische warmtepomp?

U heeft bij ons de keuze uit een hybride of een elektrische warmtepomp kopen. Heeft uw huis in Heemskerk een cv-ketel of is uw huis niet optimaal geïsoleerd? Dan is een hybride warmtepomp, die samenwerkt met uw centrale verwarming, een uitstekende optie voor u. Wilt u helemaal van het gas af en is uw huis voldoende geïsoleerd? Dan heeft u juist baat bij een elektrische warmtepomp. Welke warmtepomp voor uw situatie dan ook de meest effectieve optie is, u bespaart er in elk geval mee op uw gasrekening en u draagt ermee bij aan een meer duurzame wereld.

Hoe we u in Heemskerk verder helpen

Bij KTI Installatietechniek gaan we voor duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van energie. We komen dan ook met alle plezier bij u langs om u van eerlijk en professioneel advies te voorzien over welke soort warmtepomp het beste is voor uw situatie. Heeft u een warmtepomp gekozen? Dan komt onze installateur deze graag bij u thuis in Heemskerk installeren. Hierbij bent u zeker van volledige ontzorging van A tot Z. Wilt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp? Ook dit nemen wij u volledig uit handen! Dat is onze extra service voor u.

Profiteer van onze extra voordelen

Een warmtepomp laten plaatsen in huis in Heemskerk zorgt ervoor dat u gedeeltelijk of zelfs volledig van het gas af kunt. Niet alleen levert u hiermee een uitstekende bijdrage aan een betere wereld, uw huis stijgt er ook nog eens in waarde door. Met een warmtepomp krijgt uw huis namelijk een hoger energielabel. Ga in Heemskerk voor onze installateur en profiteer van onze extra voordelen:

  • Installatie uitgevoerd in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Met zo’n 1500 warmtepomp installaties per jaar zijn we een ware specialist
  • Interessante subsidie en terugverdientijd van gemiddeld 5-10 jaar
  • Tot 80% gasbesparing bij hybride warmtepomp en 100% bij een elektrische warmtepomp
  • Scherp geprijsd en 24/7 service

Neem contact met ons op

Wilt u geheel of deels van het gas af? Wilt u een bijdrage leveren aan een betere wereld en meer waarde aan uw huis in Heemskerk toevoegen? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.