Warmtepomp laten plaatsen Heerhugowaard

Installatie warmtepompen t grootslag

KTI Installatietechniek is uw warmtepomp installateur in Heerhugowaard

Wilt u in Heerhugowaard uw energierekening verlagen? Wilt u ook op een duurzame manier uw huis verwarmen? Kies dan voor een warmtepomp plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Met al meer dan 4000 geïnstalleerde warmtepompen op onze naam, heeft u de garantie dat onze monteurs ervaren en betrouwbaar zijn met duurzame oplossingen voor uw woning in Heerhugowaard. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Hybride en elektrische warmtepompen

U kunt bij ons een hybride of een elektrische warmtepomp kopen. Heeft uw woning in Heerhugowaard een cv-ketel of is uw woning niet geïsoleerd volgens de hedendaagse standaard? Dan is een hybride warmtepomp, die samenwerkt met uw centrale verwarming, een ideale optie voor u. Wilt u volledig van het gas af en is uw woning voldoende geïsoleerd? Dan kunt u zelfs kiezen voor een volledig elektrische warmtepomp. Welke warmtepomp voor uw situatie dan ook de beste optie is, u bespaart er in ieder geval mee op uw gasrekening en u levert er een bijdrage mee aan een schoner milieu.

Advies en ontzorging

Bij KTI Installatietechniek hebben we duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van energie en warmtevoorziening hoog in het vaandel staan. We komen dan ook graag bij u langs om u van eerlijk en professioneel advies te voorzien over welke soort warmtepomp de beste is voor uw woonsituatie. Is uw oog op een warmtepomp gevallen? Dan komt onze installateur deze graag bij u thuis in Heerhugowaard plaatsen. Daarbij bent u verzekerd van volledige ontzorging. Wilt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp? Ook dat regelen we graag! Dat is onze extra service voor u.

Waarom u in Heerhugowaard voor ons kiest

Met het laten plaatsen van een warmtepomp zorgt u ervoor dat u gedeeltelijk of zelfs volledig van het gas af kunt. Niet alleen levert u hiermee een positieve bijdrage aan het milieu, uw woning neemt er ook nog eens door in waarde toe doordat deze met een warmtepomp een hoger energielabel krijgt. Kies in Heerhugowaard voor onze installateur en profiteer van onze extra voordelen, namelijk:

  • Installatie uitgevoerd in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Met zo’n 1500 warmtepomp installaties per jaar zijn we een ware specialist
  • Interessante subsidie en terugverdientijd van gemiddeld 5-10 jaar
  • Tot 80% gasbesparing bij hybride warmtepomp en 100% bij een elektrische warmtepomp
  • Scherp geprijsd en 24/7 service

Neem contact met ons op

Wilt u geheel of gedeeltelijk van het gas af? Wilt u een bijdrage leveren aan een beter milieu en meer waarde aan uw huis in Heerhugowaard toevoegen? Ga dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.