Warmtepomp laten plaatsen Hoorn

Installatie warmtepompen grootslag

Topmerk warmtepomp kopen en laten plaatsen in Hoorn

Wilt u in Hoorn graag een lagere energierekening? Wilt u tegelijkertijd op een duurzame manier uw huis verwarmen? Laat dan een warmtepomp plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Met al meer dan 4000 geïnstalleerde warmtepompen op onze naam, weet u zeker dat onze monteurs ervaren en betrouwbaar zijn met het verzorgen van duurzame oplossingen voor uw woning in Hoorn. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze warmtepompen

U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel een hybride als een elektrische warmtepomp kopen. Heeft uw woning in Hoorn een cv-ketel of is uw woning minder goed geïsoleerd? Dan is een hybride warmtepomp, die samenwerkt met uw centrale verwarming, een uitstekende oplossing voor u. Wilt u helemaal van het gas af en is uw woning voldoende geïsoleerd? Dan is een elektrische warmtepomp iets voor u. Welke warmtepomp voor uw situatie dan ook het beste is, u bespaart er in ieder geval mee op uw gasrekening en u zet er een stap mee naar een betere wereld.

Advies en ontzorging

Bij KTI Installatietechniek hechten we grote waarde aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van energie en warmtevoorziening. We komen dan ook graag bij u langs om u van eerlijk en professioneel advies te voorzien over welke soort warmtepomp de beste is voor uw woonsituatie. Heeft u een warmtepomp gekozen? Dan komt onze installateur deze graag bij u thuis in Hoorn installeren. Hierbij ontzorgen we u helemaal. Wilt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp? Ook dat regelen we graag! Dat is onze extra service voor u.

KTI Installatietechniek – Onze voordelen

Een warmtepomp laten plaatsen in huis in Hoorn zorgt ervoor dat u gedeeltelijk of zelfs helemaal van het gas af kunt. Niet alleen levert u hiermee een positieve bijdrage aan het milieu, uw woning stijgt er ook nog eens in waarde door doordat deze met een warmtepomp een hoger energielabel krijgt. Ga in Hoorn voor onze installateur en geniet van onze extra voordelen, namelijk:

  • Installatie uitgevoerd in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Met zo’n 1500 warmtepomp installaties per jaar zijn we een ware specialist
  • Interessante subsidie en terugverdientijd van gemiddeld 5-10 jaar
  • Tot 80% gasbesparing bij hybride warmtepomp en 100% bij een elektrische warmtepomp
  • Scherp geprijsd en 24/7 service

Neem contact met ons op

Wilt u geheel of gedeeltelijk van het gas af? Wilt u een bijdrage leveren aan een beter milieu en meer waarde aan uw huis in Hoorn toevoegen? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.