Warmtepomp laten plaatsen Julianadorp

Warmtepomp kopen en laten plaatsen in Julianadorp

Woont u in Julianadorp en wilt u daar besparen op uw energierekening? Wilt u daarbij ook op een groene en duurzame manier energie opwekken? Laat dan een warmtepomp plaatsen door een ervaren installateur van KTI Installatietechniek. Met al meer dan 4000 warmtepompen geïnstalleerd door onze eigen ervaren monteurs, heeft u de garantie dat u met ons een zeer ervaren en betrouwbare partner heeft op het gebied van duurzame oplossingen voor uw woning in Julianadorp. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Kiezen uit een hybride of een elektrische warmtepomp

Bij ons kunt u kiezen uit een hybride of een elektrische warmtepomp. Heeft uw huis in Julianadorp een cv-ketel of is uw huis niet geïsoleerd volgens de laatste isolatienormen? Dan is een hybride warmtepomp, die samenwerkt met uw centrale verwarming, een uitstekende mogelijkheid voor u en uw woning. Wilt u helemaal van het gas af en is uw huis goed geïsoleerd volgens de hedendaagse standaard? Dan is een elektrische warmtepomp kopen juist aan te raden. Welke warmtepomp voor u dan ook de beste optie is, u bespaart er in ieder geval mee op uw gasrekening en u draagt ermee bij aan een meer duurzame wereld.

Zo helpen we u verder in Julianadorp

Bij KTI Installatietechniek gaat het ons allemaal om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van energie. We komen dan ook graag bij u langs om u van eerlijk en professioneel advies te voorzien over welke soort warmtepomp het beste is voor uw situatie. Is uw keuze op een bepaalde warmtepomp gevallen? Dan komt onze installateur deze met alle plezier in uw woning in Julianadorp installeren. Hierbij heeft u de garantie van volledige ontzorging van begin tot eind. Wilt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp? Ook dat proces regelen we helemaal voor u. Dat is net dat stukje extra service dat wij onze klanten bieden!

Waarom u voor KTI Installatietechniek kiest

Een warmtepomp laten plaatsen in uw woning in Julianadorp zorgt ervoor dat u deels of zelfs helemaal van het gas af kunt. Niet alleen levert u hiermee een geweldige bijdrage aan een betere wereld, uw huis stijgt er ook nog eens in waarde door. Met een warmtepomp krijgt uw huis namelijk een hoger energielabel. Kies in Julianadorp voor onze installateur en geniet van de volgende voordelen:

  • Installatie uitgevoerd in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Met zo’n 1500 warmtepomp installaties per jaar zijn we een ware specialist
  • Interessante subsidie en terugverdientijd van gemiddeld 5-10 jaar
  • Tot 80% gasbesparing bij hybride warmtepomp en 100% bij een elektrische warmtepomp
  • Scherp geprijsd en 24/7 service

Neem contact met ons op

Wilt u geheel of gedeeltelijk van het gas af? Wilt u een bijdrage leveren aan een betere wereld en meer waarde aan uw huis in Julianadorp toevoegen? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.