Warmtepomp laten plaatsen Noord-Holland

Warmtepomp kopen en laten plaatsen in Noord-Holland

Woont u in de provincie Noord-Holland? Wilt u daar besparen op uw energierekening en tegelijkertijd duurzame energie opwekken? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een monteur van KTI Installatietechniek. Met al meer dan 4000 warmtepompen geïnstalleerd door onze eigen vaklieden heeft u de garantie dat u met ons een bijzonder ervaren en betrouwbare partner heeft in duurzame oplossingen voor uw woning in Noord-Holland. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Hybride of elektrische warmtepomp?

U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een hybride en een elektrische warmtepomp. Heeft uw woning in Noord-Holland een cv-ketel of is uw woning minder goed geïsoleerd? Dan is een hybride warmtepomp, die samenwerkt met uw centrale verwarming, een goede optie voor u. Wilt u helemaal van het gas af en is uw woning voldoende geïsoleerd? Dan is een elektrische warmtepomp de oplossing voor u. Welke warmtepomp voor uw situatie dan ook het beste is, u bespaart er sowieso mee op uw gasrekening en u ontziet het milieu ermee.

Onze service voor u in Noord-Holland

Bij KTI Installatietechniek staan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van energie hoog in het vaandel. We komen dan ook graag bij u langs om u van eerlijk en professioneel advies te voorzien over welke soort warmtepomp de beste optie is voor uw situatie. Heeft u een warmtepomp uitgekozen? Dan komt onze monteur deze met alle plezier bij u thuis plaatsen, waar u dan ook woont in Noord-Holland. U kunt hierbij rekenen op volledige ontzorging. Wilt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp? Ook dit nemen wij u uit handen!

Ons voordeel voor u in Noord-Holland

Een warmtepomp laten plaatsen in huis in Noord-Holland zorgt ervoor dat u gedeeltelijk of zelfs voor de volle 100% van het gas af kunt. Niet alleen levert u hiermee een positieve bijdrage aan het milieu, uw huis stijgt er ook nog eens in waarde door doordat het met een warmtepomp een hoger energielabel krijgt. Kies in de gehele provincie Noord-Holland voor onze installateur en profiteer van:

  • Installatie uitgevoerd in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Met zo’n 1500 warmtepomp installaties per jaar zijn we een ware specialist
  • Interessante subsidie en terugverdientijd van gemiddeld 5-10 jaar
  • Tot 80% gasbesparing bij hybride warmtepomp en 100% bij een elektrische warmtepomp
  • Scherp geprijsd en 24/7 service

Neem contact met ons op

Wilt u compleet of voor een deel van het gas af? Wilt u een bijdrage leveren aan een beter milieu en meer waarde aan uw huis in Noord-Holland toevoegen? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.