Warmtepomp laten plaatsen Schagen

Wilt u in Schagen besparen op uw energierekening én het milieu minder belasten? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Met al meer dan 4000 warmtepompen geïnstalleerd door onze eigen monteurs weet u zeker dat u met ons een zeer ervaren en betrouwbare partner heeft in duurzame oplossingen voor uw woning in Schagen. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen of neem gerust contact op voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Hybride en elektrische warmtepomp

U kunt bij ons zowel een hybride als een elektrische warmtepomp kopen. Heeft uw woning in Schagen een cv-ketel of is uw woning minder goed geïsoleerd? Dan is een hybride warmtepomp, die samenwerkt met uw centrale verwarming, een geschikte oplossing voor u. Wilt u volledig van het gas af en is uw woning voldoende geïsoleerd? Dan is een elektrische warmtepomp iets voor u. Welke warmtepomp voor uw situatie dan ook het beste is, u bespaart er sowieso mee op uw gasrekening en u zet er in ieder geval een stap mee richting een beter milieu.

Onze service voor u in Schagen

Bij KTI Installatietechniek staan we voor duurzame en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van energie. We komen dan ook graag bij u langs om u van eerlijk en professioneel advies te voorzien over welke soort warmtepomp de beste optie is voor uw situatie. Heeft u een warmtepomp gekozen? Dan komt onze installateur deze met alle plezier bij u thuis in Schagen plaatsen. Hierbij bent u verzekerd van volledige ontzorging. Wilt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp? Ook dit nemen wij u volledig uit handen! Dat is onze extra service voor u.

Geniet van onze extra voordelen

Een warmtepomp laten plaatsen in huis in Schagen zorgt ervoor dat u gedeeltelijk of zelfs in het geheel van het gas af kunt. Niet alleen levert u hiermee een positieve bijdrage aan het milieu, uw huis stijgt er ook nog eens in waarde door doordat het met een warmtepomp een hoger energielabel krijgt. Kies in Schagen voor onze installateur en geniet van onze extra voordelen, namelijk:

  • Installatie uitgevoerd in slechts 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Met zo’n 1500 warmtepomp installaties per jaar zijn we een ware specialist
  • Interessante subsidie en terugverdientijd van gemiddeld 5-10 jaar
  • Tot 80% gasbesparing bij hybride warmtepomp en 100% bij een elektrische warmtepomp
  • Scherp geprijsd en 24/7 service

Neem contact met ons op

Wilt u geheel of gedeeltelijk van het gas af? Wilt u een bijdrage leveren aan een beter milieu en meer waarde aan uw huis in Schagen toevoegen? Kies dan voor een warmtepomp laten plaatsen door een installateur van KTI Installatietechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch op 0224 219 087 en per mail via info@kti.nl. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Vul dan gerust ons contactformulier in.

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Vraag offerte aan

Adres (ons werkgebied is Noord-Holland boven Amsterdam)(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 10.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.