Verenigingen van eigenaren

De duurzame en vakkundige partner in technische installaties voor vve’s

Voor diverse vve’s voeren we meerjarig onderhoud uit en we werken samen met hen aan verduurzamingsvraagstukken. Elk jaar komen we als beste uit de test in tevredenheidsonderzoeken, vooral op het gebied van kwaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en klachtenafhandeling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze duurzame installaties? Neem dan contact met ons op via info@kti.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De eigenaren communicatie

Wanneer de werkzaamheden zijn afgestemd, beginnen wij met het communiceren van onze activiteiten naar de bewoners. Dit doen wij door middel van 4 contactmomenten. Het is belangrijk dat de bewoner begrijpt wat er staat te gebeuren en welke voordelen de verduurzaming met zich meebrengt. Daarom stellen wij onderstaande documenten ter beschikking.

  • Contactmoment 1: de bewoner ontvangt een introducerende brief.
  • Contactmoment 2: de bewoner ontvangt een brief met afspraak.
  • Contactmoment 3: KTI komt langs om de cv-ketel en andere zaken te beoordelen.
  • Contactmoment 4: KTI komt langs om het huis in één dag van het gas te halen.  

Hoe wij te werk gaan

Wij beginnen altijd met een oriënterend gesprek om de behoeften en omvang van het project af te stemmen. Vervolgens stellen wij een offerte op. Na goedkeuring van de offerte maken we een gedetailleerde planning met een indicatie van de benodigde tijd voor de werkzaamheden.

Binnen één dag van het gas af

Met ons compacte team van slechts drie monteurs kunnen wij een huis binnen één dag volledig gasvrij maken. Onze deskundige monteurs vervangen de bestaande cv-ketel door een (hybride) warmtepomp. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een inductiekookplaat te installeren, waardoor er gasloos gekookt kan worden. En dit alles wordt gerealiseerd in slechts één dag! Uiteraard baseren wij deze planning op een grondige beoordeling tijdens ons eerste bezoek, zodat onze specialisten zich optimaal kunnen voorbereiden.

Onze projecten voor zakelijke partners

“Compliment aan KTI voor hun inzet, kunde en vaardigheid bij dit project. Ik denk dat je mag spreken van vakwerk. Ook hier goed gedaan jongens. Wat mij betreft mag u de monteurs een pluim geven hoe zij hun werk uitmuntend hebben gedaan en tegen eenieder vriendelijk zijn opgetreden. Klasse!”

WoningstichtingTon Evers (voorzitter VVE Grootslag)

Wij werken o.a. voor de volgende opdrachtgevers: