Specialistische werkzaamheden

Wij denken verder en werken harder voor het beste resultaat. Bekijk hier onze expertises.

Naast dat we dagelijks warmtepompen, CV-installaties, ventilatiesystemen en andere installaties monteren, ontzorgen wij onze klanten met specialistische werkzaamheden. Zo kunnen we iedere uitdaging het hoofd bieden.

Camera-inspecties

Bij gecombineerde rookgasafvoeren in stapelbouw of problemen met ventilatiesystemen kunnen wij een camera-onderzoek uitvoeren. Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt de situatie in kaart gebracht en gedocumenteerd met film en rapportage.

Rookgasrenovatie in stapelbouw

Bij een nieuwe ketel hoort een nieuwe rookgasafvoer. In woongebouwen is dit vaak een uitdaging omdat deze zijn weggewerkt in schachten. KTI heeft inmiddels ruime ervaring in het renoveren van rookgasafvoeren in stapelbouw, bijvoorbeeld met Burgerhout Miniflex.

Brandwerend afwerken

Het brandwerend afwerken van installatietechnische voorzieningen wordt steeds belangrijker in de huidige bouwregelgeving. Wij adviseren u graag over de te nemen maatregelen op gebied van brandwerende voorzieningen.

Ultrasoonmetingen

Met behulp van ultrasoonmetingen kan de volumestroom en energiestroom in leidingen worden bepaald van buiten de leiding. Wij kunnen hiermee systemen waterzijdig analyseren en inregelen en gebruiken dit in het maken van energie-analyses.

Warmtebeeldcamera-inspecties

In geval van comfortklachten en/of duurzaamheidsonderzoeken kunnen wij u van dienst zijn met behulp van warmtebeeldcamera-inspecties.

Waterzijdig inregelen

Door middel van het waterzijdig inregelen van CV-installaties krijgt iedere radiator / groep de juiste hoeveelheid water. Hiermee wordt energie bespaard en het comfort verhoogd.

Advies, engineering en uitvoering – gasloos / energieneutraal maken woongebouwen

KTI is gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande gebouwen, van advies tot uitvoering. Denk aan het vergelijken van alternatieve technieken, CO2 uitstoot en levenscycluskosten over de levensduur van de installatie, etc.

Referentieproject


Wij werken o.a. voor de volgende zakelijke opdrachtgevers: